Fashion, Joker

Gok Wan exclusive collection only at Specsavers!

I have been in need of a visit to the optician to check my vision as well as looking for new glasses. Last week I visited Specsavers in FORUM, had my eyes checked and left with 3 pairs of glasses! This gorgeous red frames for a price of 99€ are my favourite ones!

Also, British fashion stylist Gok Wan has exclusively designed the GW collection for Specsavers. The GW collection of frames is now available in Specsavers store in Forum’s ground floor.

For my second pair of glasses, I chose the following frame in beige made by plastic with textured metal sides, that makes a real style statement and looks particularly good on darker skin. I am not particularly tanned and my complexion is quite fair and light but in combination with my dark brown hair this frame gives me the edge I want!

My third pair is these rectangular frames that are finished in black acetate for a soft touch with the GW insignia on the side.

These frames have a retro nostalgic feel to them and they are suitable for the office! They are also found in beige colour.

Text: Chryssa Skodra

Photos: Kim Ekman (Vision51)

Gok Wan exklusiv kollektion bara på Specsavers!

Jag har varit I behov av att besöka en optiker för syn granskning likväl som för att få nya glasögon. Förra veckan besökte jag Specsavers i Forum. Där blev min syn granskad och jag lämnade affären med 3 par nya glasögon! Ett par nätta bågar i rött till priset av 99€ är mina favoriter!

Den birttiska mode stylisten Gok Wan har designat GW kollektionen enbart för Specsavers. GW kollektionen av bågar är nu tillgänglig på Specsavers affär i Forums bottenvåning.

Det andra glasögon paret jag valde var ett par i beige gjorda av plast med en metallisk textur på sidorna. De här glasögonen ger en stilig uppsyn och ser speciellt bra ut på mörkare hud. Jag är inte speciellt solbränd och min hudfärg är rätt så ljus, men i kombination med mitt mörkbruna hår ger det mig vad jag vill ha!

Mitt tredje par har rektangulära bågar med detaljer i svart acetat för en mjukare känsla samt signatur av GW på sidan.

Dessa bågar har en retro nostalgisk känsla och är väldigt passande till kontoret! De finns också i beige färg.

Text: Chryssa Skodra

Bilderna: Kim Ekman (Vision51)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply